Društvo

Meštani Pribojske: Oni malo obećavaju, a mnogo rade

Pribojska ulica u naselju Lug dobila je još jedan sređen krak. Asfaltiran je deo prekoputa parka “Zelenak”, a meštani ističu zadovoljstvo što su poslednjih nekoliko godina dobili daleko bolje uslove za život.

U ovom delu grada nekada je bila deponija. Poslednjih godina lokalna smaouprava Novog Pazara uradila je mnogo za ove građane. Sređena je centralna ulica, park Zelenak, koji svakog dana okuplja veliki broj dece i mladih, koji ovde imaju sve uslove za bavljeneje sportom. Sada je sređšena još jedan krak.
Meštani koji su u velikom broju došli danas da pozdrave grdanočelnika Nihata Biševca, njegove pomoćnike i ostale predstavnike lokalne vlasti kažu da su im uslovi za život sada daleko bolji.

“Od velikog značaja nam je sređivanje ulice. Ovi ljudi koji vode grad, malo obećavaju, a mnogo rade, to se vidi na svakom koraku”, kaže jedan od meštana, koji živi u Pribojskoj ulici.

“Za ovo naselje urađeno je mnogo. Ulice, park, pristup džamiji, nekada je ovde bilo ruglo”, priseća se jedan od mnogih meštana iz Pribojske ulice.

Novi Pazar i dalje je veliko gradilište. Radi se u naselju Ćukovac Ulica 8.marta i Gojka Bačanina. U Selakovcu oko 3 ulice, mnogo je ulica koje se u ovom trenutku prirpemaju za sfalt, a pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu Nihad Hasanović kaže da će se koristiti svaki sunčan dan za izvođenje radova, jer je cilj da se građanima stvore što bolji uslovi za život.

 

Podeli