Sport

MMA war 5 u Sjenici (nedelja, 19.00)

Organizator petog MMA wara i borac Adnan Alić rekao je da očekuje kvalitetne mečeve u mešovitim borilačkim veštinama i veliki broj gledalaca u Sjenici, a da su predstojeću manifestaciju podržali australijska organizacija “Built for war” i Opština Sjenica.

“Drago mi je što će takmičari u okviru MMA war organizacije peti put pokazati veštine, prvi put van Novog Pazara. Jusuf Hajrović će u duelu s Antom Palavrom iz Bosne i Hercegovine braniti MMA war titulu u kategoriji do 94 kilograma, a za naš pojas u superteškoj kategoriji radiće Nemac Frank Korc i Ivan Vicić iz Srbije”, najavio je Alić.

On će u teškoj kategoriji za protivnika imati Nemca Pjeta Omertu.

Prva zvezda takmičenja je Novopazarac Jusuf Hajrović, koji je nedavno na điu-đica turniru u Splitu ostvario šest pobeda i trijumfovao u svojoj težinskoj i apsolutnoj kategoriji.

“Ove godine u MMA imam skor od tri pobede i jednog poraza. Protivnik je nedavno slavio u Austriji protiv dobrog borca iz Čecenije, pa neće biti lako. Verujem u pobedu, a posle toga očekuje me nastup u Češkoj. Postoji mogućnost da potpišem i dobar ugovor u Nemačkoj, ali ne bih da otkrivam detalje”, kazao je Hajrović.

U kategoriji do 70 kilograma snage će odmeriti nemački borac Sadat Suljović i Crnogorac Mašan Anđelić.

“Ne znam ništa o protivniku, ali dobro sam trenirao u Nemačkoj. Želim da pobedim i dođem do meča za MMA war titulu. Očekujem dosta publike”, rekao je Suljović.

U kategoriji do 88 kilograma sastaće se Veselin Savić iz Crne Gore i Rade Bjelanović iz Srbije.

Nedeljna MMA revija u Hali sportova u Sjenici počinje u 19 časova.

M. Minić

Podeli