Sport

Kolašinac: U Provu da ponovimo izdanje iz Loznice (nedelja, 16.30)

Fudbaleri Jošanice gostuju sutra ekipi Prova u trećem kolu Srpske lige Zapad, a trener Novopazaraca Kenan Kolašinac rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali i povoljan rezultat za njegove izabranike.

“Igraju mnogo bolje na domaćem terenu. Prošle sezone bili su u gornjem domu, a minimalno su izmenili tim. Poznajem ih iz vremena dok sam vodio sjeničku Slogu. Verujem, ipak, da možemo da ponovimo rezultat iz Loznice”, rekao je Kolašinac.

Jošanica je ligaško takmičenje otvorila pobedom od 3:0 nad Loznicom u gostima, dok je Provo poražen od Sloge 33 u Petrovcu na Mlavi, bilo je 4:1 za domaćina.

“Gledajući rezultate prvog kola, mislim da su Smederevo 1924, požeška Sloga i Jedinstvo iz Uba najozbiljniji kandidati za prvo mesto. Mi smo odlično startovali, čak i preko nekih očekivanja. Pokušaćemo da u naredna tri meča osvojimo što više bodova, a da na polusezoni budemo u zlatnoj sredini. To je naš cilj”, naveo je Kolašinac.

Utakmica Provo – Jošanica na programu je u nedelju od 16.30.

“Znam ko će na teren. Inače, menjam tim samo ako je to neophodno. Mnogi su navikli na moj sistem rada jer smo sarađivali i u drugim klubovima. Naštimovani smo. Mladi, ipak, spremno čekaju šansu. Kombinacija mladosti i iskustva trebalo bi da donese uspeh”, kazao je Kolašinac.

M. Minić

Podeli