Politika

Lešević: Podržavamo napore Aleksandra Vučića da očuva mir na Kosovu

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Pazar daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovim naporima za očuvanje mira i stabilnosti u južnoj srpskoj pokrajini ali i u celoj Srbiji. Podržavamo ga i stojimo iza svake njegove odluke u njegovoj borbi za bolju budućnost Srbije” – rekla je izmedju ostalog na konferenciji za medije generalni sekretar novopazarskih naprednjaka Ljiljana Lešević.

Ona je dodala da se “predsednik svim silama trudi da dodje do najboljeg rešenja za srpski narod naročito za Srbe na KiM”.

“Politika Aleksandra Vučića , politika ekonomskog razvoja, vodjenja Srbije evropskim putem jedini je način da u ovim teškim momentima ne obrukamo pretke, a da potomci budu ponosni na nas i da žive u stabilnoj državi Srbiji. Najstrožije osudjujemo političku hajku opozicije koja poziva na destabilizaciju Srbije a predstavlja samo svoju nemoć, nesposobnost i poraz koji ih očekuje u svim budućim aktivnostima. Oni koji nikada nisu imali nijedan predlog ali ni rešenje u vezi sa problemom Kosova i Metohije sada se javljaju kao najoštriji kritičari rešenja koja još nisu ni predložena u želji da napakoste Srbiji. Podsećamo da je upravo politika našeg predsednika Aleksandra Vučića doprinela da se izgrade škole, bolnice, vrtići kao i da se poboljša putna infrastrukturaširom zemlje” – izjavila je Lešević.

K.R.

Podeli