Društvo

Pripremna nastava za buduće prvake u Centru za decu i mlade „Duga“

Centar za decu i mlade „Duga“ počeo je sa realizacijom pripremne nastave za prvake. Program će trajati do 24. avgusta 2018. godine i sadrži četiri vrste radionica. Za ovu nastavu mogu se prijaviti sva zainteresovana deca.

Radionice se odvijaju ponedeljkom, sredom i petkom od 15:30 do 19:30h u prostorijama Centra za decu i mlade “Duga”. Engleski za najmlađe odvija se u terminima od 15:30 do 16:30h. Matematičko – logički pojmovi od 16:30 do 17:30h. Početno čitanje, pisanje i govorne vežbe od 17:30 do 18:30h i kreativno – likovna radionica od 18:30 do 19:30h.

“Mi radimo u manjim grupama gde su uslovi bolji, kako za nastavnika da bi se adekvatno posvetio svakom detetu, tako i za decu jer mogu da budu opuštenija i da iskažu svoje talente”, rekla je urednica pripremnog programa, Ramka Baltić. Predavači kažu da je nastava veoma korisna za decu i da im pomaže da se adekvatno spreme za polazak u prvi razred.

Centar za decu i mlade “Duga” i prethodnih godina tokom leta organizovao je pripremnu nastavu za prvake. Ispostavilo se da je ona veoma korisna pa se ta praksa nastavlja.

N. H.

Podeli