Društvo

Asfalt i u Ulici Narodnog fronta

Ulica Narodnog fronta u dužini od 500 metara je asfaltirna. Prethodno je u tom delu grada urađena rasveta, ali i rekonstruisana vodovodna mreža.

U Ulici Narodnog fronta danas su se čule mašine preduzeća Novi Pazar-put koje su angažovane za sređivanje 500 metara puta. Meštani ovog dela grada su u velikom broju izašli na ulicu da pozdrave predstavnike gardske uprave Novog Pazara kako bi na taj način iskazali zadovoljstvo što su im pomogli da ovim radovima danas imaju normalne uslove za život. Rasveta, rekonstruisana vodovodna mreža, a i sređen put za njih je od  velikog značaja, deca su bezbednija na putu do škole, a blato i prašina su od danas prošlost za njih.

Odbornik u Skupštini grada Edin Kolašinac kaže da je predstavnicima lokalne samouprave prioritet da se građanima stvore normalni uslovi za život, te da se brojnim aktivnostima intezivno radi na tome.

U znak zahvalnosti predstavnicima gradske vlasti meštani su organizovali i zakusku na kojo su se družili i razgovarali o budućim projektima koji će biti realizovani u narednom periodu.

Podeli