Sport

Muratović i Halković veruju u opstanak kadeta

Kadetsku selekciju Fudbalskog kluba Novi Pazar od početka sedmice predvode treneri Sead Muratović i Elvedin Halković, naslednici Ivana Jovanovića, koji će u nastavku sezone raditi u stručnom štabu prvog tima.

“Naravno da verujemo u ove momke. Neki kažu da je to ‘vruć krompir ‘, ali ne obaziremo se previše. Dovoljno sam ih upoznao, uz dobru komunikaciju i prihvatanje onoga što se od njih traži, mislim da opstanak neće doći u pitanje”, kazao je Muratović.

Do kraja takmičenja ostalo je još 10 kola, a uz već otpisane Dinamo 1945, niški Radnički, pa i Jagodinu, za status će najviše strepeti Novi Pazar, Kiker, Teleoptik i Spartak Ždrepčeva krv.

Mladi Pazarci trenutno na 13. mestu sa 22 boda i nalaze se u zoni ispadanja.

Trenerski tandem debitovaće na subotnjoj utakmici 21. kola protiv petopalsiranog Voždovca u Šutenovcu, koja je zakazana za 13 časova.

“Svaka utakmica je izazov, a mislim da imamo potencijal za mnogo više od borbe za opstanak. Postoji pritisak zbog sitaucije u kojoj smo trenutno, ali verujem da ćemo se izboriti. Iako Voždovac ima sjajnu ekipu, ubeđen sam u pobedu”, naveo je Halković.

M. Minić

 

Podeli