Sport

Pobeda u Negotinu za ostanak na vrhu

Rukometaši Novog Pazara pobedili su večeras u Negotinu ekipu Hajduk Veljka sa 35:29 (15:16), u utakmici 16. kola Super B lige Istok-Zapad.

Goste su predvodili najbolji igrač susreta Vuk Stevanović i Armin Kaltak sa po osam golova, jedan manje postigao je Zlatko Rakić, dok je Sead Međedović dodao pet.

Na drugoj strani, Nikola Stanojčić upisao je osam, Aleksandar Pavlović i Aleksandar Ćirić po pet, a Ivan Kojić četiri pogotka za poraženi sastav.

U ovom kolu, Zlatar iz Nove Varoši odigrao je u Kragujevcu nerešeno s Radničkim 1964, bilo je 28:28, dok je Lokomotiva iz Lapova slavila u Priboju protiv istoimenog domaćina sa 33:25.

Novi Pazar je zadržao prvo mesto na tabeli sa 30 bodova, a bod manje ima drugoplasirano Vranje 1957. Zlatar je peti sa 19, Hajduk Veljko sedmi sa 16, dok Priboj zauzima 10. poziciju sa devet bodova.

Pazar će u sledećem kolu dočekati tim Karađorđa iz Topole, Zlatar ekipu Dubočice 54, a Priboj će gostovati Topličaninu iz Prokuplja. Hajduk Veljko će biti domaćin Beloj Palanci.

M. Minić

 

Podeli