Društvo

”Otvrorena ruka” darovala predškolce

Članovi ”Otvorene ruke” posetili su mališane izdovojenog odeljenja Predškolske ustanove ”Mladost”  u Postenju i uručili im zanimljive poklone. Predškolci su dobili školski pribor, sredstva za ličnu higijenu, slatkiše i garderobu, a tokom poselte lekari ove humanitarne organizacije obavili su i besplatne preventivne preglede dece. Ovom posetom Otvorena ruka je obradovala i tri porodice slabijeg imovnog stanja u Postenju, kojima su uručeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama.

Paketi sredstava za ličnu higijenu, školski pribor, garderoba, slatkiši… Ovo je, za članove humantirane organizacije Otvorena ruka praktično svakodnevnica, a darivanje zarad dečijeg osmeha je najbolja satisfakcija. Obradovali su danas i predškolce u Postenju. S obzirom da njihova poseta, osim uručenja poklona obuhvata i preventivne preglede lekara i stomatologa, gosti su stigli u pravi čas i upotpunili današnji nastavni plan i program.

Vaspitačica u Postenju, Zilha Žirčanin, u ime dece  injihovih roditelja izrazila je zahvalnost donatorima, istakaviši da će današnja poseta za sve njih ostati u lepom sećanju, ted a će mališanima novi školski pribor mnogo značiti.

Predškolci su goste dočekali pesmom dobrodošlice najavljujući da se raduju ponovnom susretu.

S.Lj.

Podeli