Sport

Zuković: Na pobedu u meču bez rezultatskog značaja za nas

Odbojkaš Novog Pazara Elvir Zuković rekao je danas da je teško igrati utakmice bez rezultatskog značaja, ali da na domaćem terenu očekuje pobedu nad Spartakom iz Ljiga.

“Ishod predstojećeg meča ne može da utiče na naš položaj na tabeli, ali moramo da pronađemo motiv i odigramo kvalitetno. Naravno da sve zavisi od nas, iako je Spartak nezgodan. Posebno su dobri na servisu i u odbrani”, ocenio je Zuković.

Dva kola pre kraja regularnog dela takmičenja u Superligi, drugoplasirani Novi Pazar ima 12 pobeda i četiri poraza, dok je tim iz Ljiga pretposlednji, deveti sa skorom 5/11.

Novopazarci će u plej-ofu sigurno startovati sa druge pozicije, dok od rezultata u preostala dva kola zavisi da li će Spartak iz Ljiga izboriti osmo mesto i doigravanje za titulu ili će kao deveti na tabeli igrati u plej-autu za opstanak.

“Naredne dve utakmice mogu da nam budu odlična priprema za finale Kupa Srbije i plej-of. Treba da poradimo na nekim stvarima, a to je i prilika da šansu dobiju oni koji su manje igrali tokom sezone”, naveo je libero Pazaraca Zuković.

Utakmica 17. kola Superlige između Novog Pazara i Spartaka iz Ljiga igraće se sutra od 18 časova u dvorani Pendik.

M. Minić

Podeli