U udesu na Ibarskoj magistali poginula žena iz Novog Pazara, još dvoje teško povređeno (VIDEO)

Na Ibarskoj magistrali u blizini Kraljeva, nadomak sela Bare i Lozno, jutros oko 9 časova došlo je do stravičnog direktnog sudara dva putnička automobila u kojima je bilo četvoro ljudi. Jedna ženska osoba S.S. (42) iz Novog Pazara poginula je na mestu, dva muškarca su teško povređena i nalaze se na intezivnoj nezi u Opštoj bolnici “Studenica” i lekari se bore za njihove živote , saznajemo u ovoj zdravstvenoj instituciji.  Vozač automobila ford, koje je učestvovalo u udesu lakše je povređen.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kada je jedno od vozila iz zasad nepoznatih razloga prešlo u suprotnu traku i direktno se sudarilo sa drugim automobilom.

Naime, sudarili su se mercedes novopazarskih registracija, u kom su bile tri osobe, majka S.S. , otac M.S.  i sin H.S. iz Novog Pazara, porodica iz novopazarskog naselja Mur i ford sa niškim tablicama, koji su se kretali u suprotnim trakama.  S.S. , koja je u ovom udesu izgubila život, bila je na mestu suvozača.

Svi povređeni prebačeni su u kraljevačku Opštu bolnicu.

Magistralni put Kraljevo-Raška ponovo je u funkciji  i to jednosmeran saobraćaj. Ovaj put na mestu Bare kod Ušća je do 12h bio u blokadi zbog stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros oko 9 časova.

Da podsetimo, čedrdesetdvogodišnja S.S. iz Novog Pazara  poginula  je u sabraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 9 časova u  mestu Bare u blizini varošice Ušće.

Sajma Redžepefendić

 

Podeli