PolitikaVesti

Mladi Sandžačke demokratske partije otputovali na Kopaonik

Forum mladih Sandžačke demokratske partije(SDP) organizovao je za svoje članove jednodnevni izlet  na Kopaoniku. Cilj je da se mladi međusobno upoznaju, jer je ovoj stranci pristupio veliki broj mladih članova.

Jednodnevni izlet na Kopaoniku okupio je veliki broj mladih ljudi, uglavnom novih članova, koji će danas imati priliku da se upoznaju sa starijim članovima Foruma mladih SDP-a. Kako je istakao član Izvršnog odbora Denis Biševac, ovakva putovanja su značajna za mlade,jer besplatno mogu uživati u čarima najpoznatijeg nacionalnog parka u Srbiji, ali i prilika da se bave sportom, jer je poznato da skijaški tereni Kopaonika pripadaju stazama prve klase. Biševac ističe da se i ubuduće planira veliki broj aktivnosti, koji će imati za cilj edukaciju mladih.

“Pored brojnih društveno korisnih aktivnosti, seminara, obuka, Forum mladih se trudi da za svoje članove organizuje i putovanja u poznatim turističkim mestima. Novi odbor Foruma mladih danas će oputovati put Kopaonika, gde cemo se sigurno odlično provesti, a nakon toga nastavljamo sa realizacijom brojnih, već planiranih aktivnosti”, kaže Biševac.

Forum mladih je za one , koji su krenuli put Kopaonika obezbedio hranu, ali i piće u MujEn Lux-u. Planiran je i obilazak kulturno-istorijskih znamenitosti  Kopaonika, gde su smešteni spomenici iz perioda  od 12 do 15.veka, pa je ovo prilika da mladi nauče nešto novo. Na Kopaoniku boravi preko 100 omladinaca Sandžačke demokratske partije.

 

Podeli