Sport

Pazarci veruju u pobedu nad Kolubarom LA 2003 (nedelja, 17.00)

Košarkaši Novog Pazara dočekaće sutra ekipu Kolubare LA 2003 u 14. kola Druge lige Srbije, a trener domaćina Boško Đokić rekao je da očekuje tešku utakmicu i pobedu protiv pojačanog rivala.

“Dobro smo iskoristili pet sedmica pauze, svi su zdravi i očekujem pobedu. Idemo utakmicu po utakmicu. Sad su očekivanja drugačija u odnosu na start prvenstva, što može da predstavlja mali problem. Verujem u igrače i upravu, mislim da će se na kraju sve dobro završiti po klub i ceo grad”, rekao je Đokić na konferenciji za novinare.

Pazarski košarkaši su tokom pauze odigrali četiri kontrolna meča, u kojima su savladali Zlatar u Novoj Varoši, Železničar u Čačku i rožajski Ibar na domaćem parketu, a poraženi su od Sloge u Kraljevu.

Novi Pazar je treći na tabeli sa 22 boda, koliko ima i drugoplasirana Mladost iz Smederevske Palanke, dok je sastav iz Lazarevca na 11. mestu i ima 18 bodova.

“Iskusna su ekipa, sa par prvoligaških igrača. Izgubili su neke mečeve koje su mogli da dobiju, pa njihov položaj na tabeli ne sme da nas zavara. Domaćini smo, idemo na pobedu, koja će biti draža ako budemo imali veliku podršku publike. Takmičenja je teško, svaka utakmica je bitna i svaka pobeda značajna”, ocenio je kapiten Pazara Sanel Mukanović.

Košarkaška utakmica Novi Pazar – Kolubara LA 2003 igra se u nedelju od 17 časova u dvorani Pendik, a ulaz na tribine je besplatan.

“Možda sledi istorijska polusezona, očekivanja su velika i verujem da ćemo preskočiti ovaj rang. Pozivam ljubitelje košarke i sporta uopšte da nas podrže na ovoj i svakoj utakmici na našem terenu”, kazao je član novopazarske uprave Dejan Kulundžić.

M. Minić

Podeli