Društvo

Već sada ogromno interesovanje izlagača za Novogodišnji vašar

U toku su pripreme i prijave za četvrti Novogodišnji vašar koji će u novopazarskoj dvorani Pendik biti održan od 25. do 29. decembra. Već sada vlada veliko interesovanje izlagača iz Sandžaka i zemlje.

Do tradicionalnog Novogodišnjeg vašara ostalo je nešto više od deset dana. Sudeći prema interesovanju iz čitave Srbije, Vašar će ove godine premašiti sve rekorde po broju izlagača i posjetilaca ali i po niskim cijenama, najavljuju organizatori.

Uobičajeno, prodavci će svoju robu i ove godine moći da izlože, osim u dvorani, i pod šatorom dugim 55 metara koji će biti postavljen na parkingu ispred dvorane Pendik.

Osim izlagača iz Sandžaka prodavaca će biti i iz Beograda, Kruševca, Inđije i Kragujevca. Iz mnogih drugih gradova očekuje se i dolazak velikog broja kupaca što je jedna od misija tradicionalnog Novogodišnjeg vašara. Prošlogodišnja brojka od preko 30 hiljada posjetilaca garant su da nam predstoji pet dana trgovačkog spektakla ali i da se Novi Pazar ponovo rangira kao trgovači centar u Srbiji.

A. Ni.

Podeli