Napad ljubomornog Novopazarca Prišao je muškarcu s leđa, stavio nož pod grlo, a onda je počela krvava drama

Novopazarska policija uhapsila je Benjamina Ć. (22) zbog sumnje da je u petak veče nekoliko puta nožem ubo Aladina B. u jednoj kockarnici u centru ovog grada.

– Njih dvojica su sedeli za slot aparatima i kockali se. Ništa nije slutilo da su u sukobu, ali je Benjamin Ć. u jednom trenutku ustao, prišao neprimećen s leđa Aladinu B., izvadio nož i stavio mu ga pod grlo. Tada ga je upitao zbog čega se udvara njegovoj ženi, šaljući joj sms poruke – priča jedan od očevidaca.

Napadnuti mladić se otrgao iz zagrljaja Benjamina Ć. i dao se u beg ka izlazu kazina koji se nalazi u Lučnoj zgradi u centru Novog Pazara.

– Dok se okretao, pokušavajući da pobegne, Benjamin Ć. ga je dva puta ubo u predelu grudi zbog čega je Aladin B. posrnuo, ali se ubrzo ispravio i pobegao napolje. Za njim je potrčao i Benjamin Ć., ali je ubrzo odustao od daljeg napada, pobegavši sa lica mesta – kaže naš izvor u policiji.

Ceo napad zabeležile su u kamere video nadzora kazina, pomoću kojih je policija identifikovala i uhapsila napadača.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju Benjaminu Ć. je određen pritvor do 48 sati u okviru kojih će biti saslušan pred nadležnim tužiocem.

Aladin B. je prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu gde mu je ukazana pomoć.

– Operisan je, nalazi se na intenzivnoj nezi i van je životne opasnosti. Uspešno se oporavlja – navodi portparolka ove zdravstvene ustanove Suada Gicić Skenderi.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređeni mladić je saslušan i on je demantovao optužbe Benjamina Ć. da se dopisivao sa njegovom suprugom i da joj se udvarao.

Podeli