Društvo

Posut put u selima Boturovina, Kosuriće i Crnovršani

Meštanima tri deževska sela Boturovina, Crnovršani i Kosuriće nasut je glavni seoski put koji ih spaja i bez koga je život, kako kažu, pogotovo zimi otežan i nekada jednostavno nemoguć. Radove su posetili predstavnici gradske uprave koja je i finansirala ove radove. Najavljeni su i novi infrastrukturni radovi sve dok traje suvo vreme.

Safet Tatarević meštanin Boturovine, deževskog sela, zadovoljan je što je lokalna samouprava uslišila njihove molbe i što je otpočela sananciju seoskog puta koji kako kaže znači život. Ipak, i pored radosti Tatarević kaže da postoji još mnogo problema u ovim selima poput ukorićavanja reke. Građevisnka sezona u Novom Pazaru polako se zahuhtava, pa se tako radi na nekoliko lokacija. Kako je najavljeno radiće se i narednih dana.

“Pokušaćemo svima da izađemo u susret i uradimo sve ono što smo obećali. Ovim ljudim aovde je put bio preko potreban i za te namene izvojili smo 430.000 dinara. Već u nedelju idemo dalje i nastavljamo sa radovima” – kaže član Gradskog veća Tihomir Ratković.

Predstavnici lokalne samouprave apelovali su na građane da budu strpljivi jer će svi njihovi zahtevi, ukoliko su uredno podneti sa pratećom dokumentacijom biti ispunjeni.

Podeli