Sport

Odbojkaški klub Novi Pazar čestitao titulu ekipi Halkbanke

Odbojkaški klub Novi Pazar uputio je danas čestitku ekipi Halkbanke iz Ankare, koja je pobedom u finalnoj seriji nad Arkašom iz Izmira osvojila titulu šampiona Turske.

“Trofej koji ste osvojili, definitivno je potvrda da znanje i veština predstavljaju osnovne karakteristike vaše odbojkaške škole i dokazuju da se naporan rad i veliki trud na kraju isplate”, stoji u čestitiki Pazaraca.

“Želimo vam sve najbolje u budućem radu, s nadom da ćemo se zajedno radovati vašim i našim uspesima i trofejima”, dodaje se.

Halkbanka, koju sa klupe predvodi Slobodan Kovač, u četvrtoj utakmici finala plej-ofa slavila je protiv Arkaša u Izmiru rezultatom 3:2 (25:19, 23:25, 25:18, 14:25, 15:10), pa je sa ukupnih 3:1 u seriji stigla do svog osmog trofeja u turskom nacionalnom prvenstvu.

Šampiona iz Ankare do trijumfa u poslednjem meču predvodio je Dik Koj sa 24 poena, a pratili su ga kapiten Ivan Miljković sa 20, Burutaj Subaši sa 18 i Faik Samet Guneš, koji je osvojio 10 poena.

Na drugoj strani, Majkl Sančez Božuleva upisao je 23, Maurisio Silva Borhes dodao je 22, a Jit Gulmezolu 10 poena za Arkaš.

M. Minić

Podeli