Društvo

Režim saobraćaja povodom auto-trke

Zbog održavanja  auto-trke „Nagrada Novog Pazara“, sutra i u nedelju, planiran je i odgovarajući režim saobraćaja. Učesnici u saobraćaju i građani, dužni su da se pridržavaju propisanog režima i svih upozorenja koje bude istakao organizator trke.

Tehničko regulisanje saobraćaja  na opštinskim putevima  i ulicama  u naselju  vrši organ lokalne samouprave nadležan za poslove saobraćaja. Tako će biti i za predstojeću auto-trku koja se u subotu i nedelju održava na stazi od OŠ „Bratstvo“ do manastira „Đurđevi stupovi“.

„Zbog održavanja auto-trke “Nagrada Novog Pazara“ odobrili smo promenu režima saobraćaja i zatvaranje za saobraćaj ulice „Stevana Nemanje“od OŠ „Bratstvo“ do kružnog toka u naselju „Šestovo“. Ovo važi od 9 do 19 sati u subotu i nedelju 29. i 30. aprila. U istom vremenskom intervalu u subotu i nedelju za saobraćaj se zatvara i put od ulice Miodraga Jovanovića do manastira „Đurđevi stupovi“. To su i saobraćajnice koje su u našoj nadležnosti „ rekao nam je Safet Redžepović, šef Odseka za saobraćaj Gradske uprave.

Organizatori upozoravaju vozače i građane da se striktno pridržavaju navedenih ograničenja u odvijanju saobraćaja. Dodatnu bezbednost za odvijanje  trke obezbeđivaće pripadnici Odeljenja Saobraćajne policije PU Novi Pazar i tridesetak redara.

Podeli