Sport

Stefanović: Da pobedimo Zvezdu četvrti put zaredom (sreda, 18.00)

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je da očekuje bespoštednu borbu protiv Crvene zvezde i u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige, ali da veruje da će njegov tim uspeti da sačuva prednost domaćeg terena.

“Obe ekipe igraju sa puno želje, do granica fizičke i mentalne izdržljivosti. Videćemo na čiju stranu će otići te dve najbitnije lopte. Oni vladaju Srbijom pet godina, neće olako prepustiti tron, a mi smo željni da prekinemo taj niz. Probaćemo da ih dobijemo četvrti put zaredom i povedemo sa velikih 2:0, što bi nam obezbedilo peti meč na našem terenu. Naravno, voleo bih da i ranije završimo posao”, rekao je Stefanović.

Novi Pazar je na startu polufinalne serije na tri pobede savladao kao domaćin Crvenu zvezdu sa 3:2, a druga utakmica igraće se sutra od 18 časova u dvorani Pendik.

“Bilo bi lepo da tribine budu još ispunjenije, ali i u nedelju je bilo fenomenalno. Momci to zaslužuju, znam da će dati i poslednji atom snage. Imamo najdivniju publiku u državi i pozivam ih da još više bodre naše igrače”, naveo je Stefanović.

On je ocenio da će Novopazarci biti bliži pobedi ako poremete prijem crveno-belih.

“Oni su u prvom meču dosta dobro i hrabro servirali, Aleksandar Blagojević, Nikola Veljović i ostali pravili su nam dosta problema. Mislim da smo odgovorili zadatku i da je naš prijem na kraju bio stabilniji, pa smo lakše rešavali neke situacije sa krajeva. Voleo bih da još bolje serviramo, tako bi lakše stigli do pobede”, kazao je Stefanović.

Vojvodina u drugom polufinalu doigravanja za prvaka Srbije vodi protiv Jedinstva iz Stare Pazove sa 1:0, a drugi meč na programu je 30. marta od 17 časova u Novom Sadu.

M. Minić

Podeli