Društvo

Predstavom „Tri leptira “ mališani vrtića Pčelica dočekali proleće

Predstava “Tri leptira” još jedna je u nizu aktivnosti koju su vaspitači obdaništa Pčelica priredili za svoje male drugare. Ovom prolećnom predstavom zaposleni ove ustanove želeli su da kroz igru i pesmu dočekaju proleće.

U dečijem obdaništu Pčelica vaspitači su priredili još jednu u nizu predstava za decu. Ovog puta to je bila predstava “Tri leptira”, koja govori o druženju i pažnji jednih prema drugima, ali i na zanimljiv način pokazuje kako se priroda budi kada dođe proleće.

“Moram da naglasim da prilikom pripreme i realizovanja ove predstave ostvarena je saradnja sa roditeljima kroz razne radionice gde su roditelji učestvovali u izradi potrebnih sredstava i materijala za rad. Takođe ovo je još jedna u nizu mnogih aktivnosti koje vaspitači realizuju za decu a sve to u cilju zadovoljenja njihovih želja i potreba” kazala je vaspitačica Elma Dedić.

Ona ističe da je ovu zanimljivu predstavu osmislio i realizovao tim vaspitača dečijeg vrtića Pčelica. Prema njenim rečima, za mališane ove ustanove pripremili smo i u narednom periodu brojne aktivnosti, kako bi im boravak u vrtiću učinili što zanimljivijim.

Podeli