DruštvoPolitika

Pomoć Jovanovićima u Trošticama

Članovi GO SNS danas su obišli i uručili paket životnih namirnica Milošu Jovanoviću u selu Troštice kod Štitara. Miloš, njegova majka Rosa i sestra Marina žive u veoma lošim uslovima, bolesni i skoro bez ikakvih prihoda.

Do sela Troštice stiže se samo terenskim vozilom. Tako su danas i članovi GO SNS iz Novog Pazara, predvođeni Nikolom Jolovićem, narodnim poslanikom, stigli do kuće Miloša Jovanovića. Porodica Jovanović, majka Rosa, sin Miloš i kćerka Marina žive u trošnoj kući koja prokišnjava. Jedini prihod im je majčina invalidska penzija.

“ Mi smo danas ovde doneli neke životne namirnice kao prvi vid pomoći. Mi smo kao stranka preuzeli od danas na sebe da ovom domaćinstvu svakoga meseca plaćamo struju.To je zapravo početak i ja se nadam da će se dosta ljudi , koji to mogu, javiti da pomognu“, rekao je Nikola Jolović, predsednik GO SNS novi Pazar i narodni poslanik.

Milošu i njegovoj porodici u Trošticama neophodan je krov nad glavom. Uz put koji vodi do kuće, to će biti zadatak i svih onih koji su spremni da pomognu u narednom periodu. Iz GO SNS u Novom Pazaru obećali su da će biti na čelu takve akcije.

Podeli