Društvo

Regionalna „RTV Novi Pazar“ kao JRT

Regionalna „RTV Novi Pazar“ priprema nesvakidašnji  Novogodišnji program, povezujući Beograd, Sarajevo i Novi Pazar, baš kao što je nekada svoje tv centre povezivala JRT. Počinjemo danas od 14 sati. A, veliko novogodišnje veselje je od 20 sati.

 

Dobru zabavu i kvalitetnu muziku sa svojim gostima donose prepoznatljiva lica ove televizije, koja pokriva dve trećine Srbije, ali i region zahvaljujući mnogim kablovskim operaterima.

„Iz Beograda će se u novogodišnjoj noći javljati Zoran Maksimović i Aleksandra Majstorović, koji su ugostili muzičke zvezde poput Dženana Lončarevića, Branke Sovrlić, Nege Ukraden, Jovane Tipšin, Maje Marijane, Magla benda i mnogih drugih. Domaćini pevačkoj reprezentaciji u Sarajevu, u nedavno otvorenom predivnom Hills hotelu, gde smo imali nesebičnu pomoć menadženta, biće Katarina Radović i Galib Gicić, a među njihovim gostima su Hanka Paldum, Šerif Konjević, Elvira Rahić, Nihad Alibegović, Osman Hadžić i još mnogo muzičkih imena sa bosansko-hercegovačke estrade. Muzičke zvezde i brojne spotiste poreklom iz Novog Pazara i okoline u tom gradu dočekaće Aleksandar Nićiforović i Lirija Hadžifejzović“, objašnjava producent Adnan Ahmetović.

Novogodišnji program regionalne „RTV Novi Pazar“  imaće i  dramske elemente.

„Okupili smo oko stotinu uspešnih muzičara iz zemlje i regiona, ali i sportiste i glumce, i povezali tri najvažnija grada za ljude iz Sandžaka odakle se program emituje, a to su Beograd i Sarajevo velegradi kojima se odavde uvek teži, i Novi Pazar kao najveć grad u ovom delu Srbije. Prvi put realizujemo jedan ovako veliki projekat i sigurni smo da ćemo imati najgledaniji novogodišnji program na Balkanu, a ne sumljamo i da će naši ljudi u dijaspori, gde smo veoma gledani, pratiti ono što smo pripremili, preko satelita i interneta“, kaže urednik kulturno-zabavnog programa Zoran Maksimović.

On objašnjava da će tokom novogodišnjih praznika biti emitovani i drugi ekkluzivni sadržaji.

„S Lepom Brenom šetali smo Baščaršijom i pripremili nesvakidašnji jednočasovni intervju na teme o kojima ona ne priča često (večeras u 18 sati). Elma Sinanović je najavila svoj veliki povratak na scenu i u jednoj od retkih emsija za koje je govorila, gledaoci će čuti prave razloge njenog dugogodišnjeg odsutva sa scene“, objasnio je Maksimović.

Detalji su u promo videu.

Podeli