Politika

Novogodišnja revija kulture od 19. decembra

Novopazarski Kulturni centar i Regionalno pozorište, a pod pokroviteljstvom Gradske uprave Novog Pazara organizovaće u periodu od 19. do 29. decembra „Novogodišnju reviju kulture”. Novi Pazar ovako štedi budžetska sredstva, novac upućuje djeci bez roditelja, nudi bogat kulturno zabavni program i kulturu ovoga puta stavlja iznad estrade.

Kao što je i bilo najavljeno Novi Pazar zbog uštede budžeta neće organizovati doček Nove godine. Ipak, Novopazarci neće biti uskraćeni za novogodišnju euforiju i atmosferu. Po uzoru na metropole i naš grad će imati nešto drugačiji ulazak u dolazeću 2017. godinu, ispunjen kulturno zabavnim programom.

Kulturni centar pripremio je bogat i kvalitetan program. Projekcija 3D filmova za najmlađe i nešto starije kreće od 19. decembra. Koncert Frana Lasića zakazan je za 21. decembar, sve to je samo dio programa kojim Kulturni centar doprinosi ovoj manifestaciji.

Bogat program pripremilo je i Regionalno pozorište, publika će vidjeti četiri velike premijere, a većina će ih se igrati u Domu omladine.

Na događajima u okviru “Novogodišnje revije kulture” biće postavljene kutije za dobrovoljne priloge, sav novac otići će najugroženijim stanovnicima ovog grada.

Novi Pazar ovako štedi budžetska sredstva, novac upućuje djeci bez roditelja, nudi bogat kulturno zabavni program i kulturu ovoga puta stavlja iznad estrade.

N. A.

Podeli