Vesti

Omerović: “Zukorlića je strah jer je uzimao novac za diplome koje ne vrede”

Narodni poslanik u Skupštini Srbije, Meho Omerović,  odgovorio je saopštenjem na prozivke Muamera Zukorlića. U saopštenju on ističe da Zukorlić nema moralno pravo da bilo kog kritikuje kada je novac u pitanju s obzirom da je veliku količinu novca uzimao od vernika a da nije obznanio za šta troši taj novac. Omerović je ukazao i na brojne poraze Zukorlića i njegovu, kako je rakao, frustriranost zbog brojnih neuspelih projekata.

 

U saopštenju stoji: “Povodom optužbe Muamera Zukorlica koju je izneo na moj račun, gde me je nazvao “dugogodišnjim plaćenikom Rasima Ljajica”, žalosno je videti da jedan dojučerasnji verski lider, večiti gubitnik na svim izborima na kojima je.učestvovao, drugima drži lekcije o novcu!! 

Frustrirani muftija, vlasnik svih institucija koje je napravio (IZ, Akademija, Svebosnjacki kongres, partija BDZ, TV, streljana.), covek koji nije plaćenik a ima sve sto drugi mogu sanjati…uhvaćen je u zamku sopstvenih ambicija i megalomanije. 

Koju god utakmicu da je.igrao-izgubio je.  Na kojim god izborima je učestvovao- poražen je. Na šta god je pozivao narod.-dobio je suprotan odgovor. Šta god da je radio-to je upropastio.

 Gubitnik u Islamskoj zajednici koju je pretvorio u privatno preduzeće, a posle je podelio i upropastio!  

Sada je običan građanin koji ne priznaje državu Srbiju jer je pozivao na bojkot popisa stanovnistva i sam se nije upisao u stanovnike ali ipak trazi od te iste drzave da ga zastiti od prosvetne mafije, kako kaze!! Po njemu svi koji ukazuju i.dokazuju njegove nezakonite radnje, njegove zloupotrebe vere i vernika su ili placenici ili mafijaši!

 Zanimljivo da to izgovara čovek koji je od bosnjačke dijaspore uzimao ogromne pare, a da se ne zna kako i za što su upotrebljene. Nije se on uplašio se da ce izgubiti i univerzitet Njega je strah od roditelja i studenata kojima je taj “dobročinitelj” uzimao novac za diplome koje ne vrede!!Sada kada mu zakucaju na vrata, onda ce se opet zaklanjati, iza ugroženosti naroda, nasilja drzave.prema Bošnjacima, napada na Islamsku zajednicu.” 

Olakšavajuca je okolnost što će nekima koji zive na selima moći licno doći sa dzipom, a koji su mu sigurno poklonili vernici i vratiti novac ili uručiti diplomu!”, stoji u saopštenju.

 

 

Podeli