Društvo

Novopazarci na Olimpijadi trećeg doba

Predstavnici Novog Pazara na devetoj Olimpijadi zdravlja sporta i razonode trećeg doba, koja je nedavno održana u Vrnjačkoj banji, nose sa takmičenja izuzetne uspomene koje su podelili i sa gradonačelnikom  Nihatom Biševcem, tokom prijema u Gradskoj upravi. Vidno zadovoljni, učesnici Olimpoijade ne kriju da su uživali u nadmetanju sa predstavnicima iz drugih gradova ali i međusobnom druženju. Najveću zahvalnost, prema sopstvenim rečima, duguju Fondu PIO u Novom Pazaru i gradonačelniku koji im je omogućio boravak u Vrnjačkoj banji.

 

Sastanak prepun emocija na kome su novopazarski penzioneri govorili o svojim aktivnostima i predanosti penzionerskim danima, posebno je zadovoljstvo i za domaćina sastanka, gradonačelnika Nihata Biševca.

„Omogućiti ljudima da budu ispunjeni i srećni u svakom periodu života, posebno je zadovoljstvo. Prestanak radnog veka nije prestanak života već pruža mogućnost za posvećenost hobijima i okruženju koje vam prija. Zadovoljstvo mi je što sam domaćin ljudima koji svoju energiju nesebično dele sa okruženjem“, poručio je Biševac.

Predstavnici Novog Pazara vratili su se iz Vrnjačke banje sa nizom priznanja.

Podeli