Sport

Kros RTS-a u Šapcu: Pobeda Amele Terzić

Atletičarka Novog Pazara Amela Terzić pobedila je danas u Šapcu u trci seniorki na 8.000 metara na drugom od četiri ovogodišnja Krosa RTS-a, dok je Elzan Bibić bio drugi, a Haris Ajdarević osmi u konkurenciji seniora na 10.000 metara.

Od ostalih takmičara tog kluba, pobede su ostvarili Saima Murić kod četvrtih razreda osnovnih škola na 500 metara, Vanja Petrović i Vahid Gicić u godinu starijem uzrastu na 600, odnosno 800 metara i Amel Džakovac u kategoriji osmih razreda na 1.000 metara.       
    
Do četvrtih mesta stigli su Lidija Petrović u trci drugih razreda srednjih škola na 1.000 i Hamza Hanić kod sedmih razreda osnovnih škola na 800 metara, dok su poziciju slabije plasirane bile Amra Terzić u uzrastu trećih i četvrtih razreda šrednjih škola na 1.000 i Lenka Nikolić kod šestih razreda osnovnih škola na 600 metara.

Od predstavnika Atletskog kluba Pazar, Azra Nurković bila je ukupno šesta, odnosno četvrta kod seniorki, Fatima Osmanović zauzela je deveto mesto kod osmih razreda, kao i Anida Halilović u konkurenciji učenica drugih godina srednjih škola.   

M. Minić

Podeli