Društvo

Sutra počinje Letnji vašar

Sutra počinje Letnji vašar u Novom Pazaru. Sve je spremno za ovaj događaj koji će okupiti na hiljade posetilaca i preko stotinu izlagača.

 

Predstavnici kompanije “Mizan“ privode kraju pripreme. Ostalo je da slože svoje proizvode i sutra će spremni dočekati prve kupce.

“I ovegodine smo spremili veliki popust za naše kupce. Verujem da će I sada biti euforijekao ranije”, kazao je Ensar Šuntić iz ove firme.

Kompanija „Mizan“ je jedan preko sto izlagača koji će svoje prozvode ponuditi na Novopazarskom letnjem vašaru. U sajamsko-sportskoj ustanovi „Pendik“ kažu da jeinteresovanje bilo mnogo veće.

“Na žalost nije bilo dovoljno štandova, ali svakako nam je drago što se ovaj događaj svake godine širi”, ističe direktor Enes Plajkić.

Očekuje se raznovrsna ponuda u samoj hali, ali i ispred nje gde su takođe postavljeni štandovi.

“Vašari su važni za privredu ovog grada. Trgovci prodaju sve ono što im je ostalo iz prethodnih kolekcija I promovišu svoje proizvode, a kupci po mnogo nižim cenama kupe šta im je potrebno”, objasnio je Pljakić.

Vašar idealna prilika za građane i ljude iz inostranstva da kupe sve što im je potrebno s obzirom da će robu široke potrošnje ponuditi kako domaći tako I izlagači iz gradova u Srbiji , a cijene će u pojedinim slučajevima bit ii 70 % niže.

Radno vreme Letnjeg vašara biće od 9 od 21 sat, a on će trajti pet dana.

Z. M.

Podeli