Društvo

POMOZITE: Posle ubistva ćerke, Jecina majka živi u teškim uslovima

Zorica Krsmanović nedavno je ostala bez gotovo svega što je imala, bez ćerke jedinice. Zverski je ubijena Jelena Krsmanović, mlada pevačica koja je njen Novi Pazar zabavljala još kao klinka popularnim pesmama “Rođendan” i “Ćao mali, ćao”. Međutim, to nije njen jedini problem. Dok čeka da se mesecima nakon zverskog ubistva nađe ubica,  Zorica živi bolesna u teškim uslovima.

 

Jelenina majka, povukla se u kuću, očajna zbog gubitka deteta. S novinarima nije u mogućnosti da razgovara, iako oni svakodnevno tražeći senzaciju opkoljavaju njenu kuću u Borči, gde sada živi sama.

“Na mene nemojte da se ljutite, ali ja stvarno nemam snage da pričam”, uvek novinarima lepo objasni situaciju Zorica.

Ona je teško bolesna, ima maligni tumor i Jelena joj je svakodnevno pomagala..Brinula se oko njenog oporavka, naročito kada je namučena žena izašla iz bolnice.

Danas to činje njene sestre, ali one imaju obaveze i kilometrima su daleko od Beograda.

Jeci je majka bila najveća briga.

“Samo da mamu iščupam, da ostane živa” – rekla nam je u decembru, kada smo svakodnevno bili u kontaktu oko snimanja Novogodišnjeg programa. Želela je tada da po svaku cenu bude deo te priče na televiziji u Novom Pazaru, rodnom gradu njenih roditelja, koji je uvek volela.

Očeva smrt 2007. godine, a potom i stričeva pre godinu dana, kao i majčina bolest duboko su potresli Jelenu. Rastrzana između posla, brige o detetu i kućnih obaveza, ipak nikad se nije žalila.

Spletom okolnosti, njena maja ostala je sama da se bori sa teškom bolešću, bez ikakvih finansijskih primanja. Kada joj je preminuo suprug nije imala dovoljno godina kako bi preuzeča porodičnu penziju.

Dok novinari brojnih “žutih” tabloida žele senzaciju, ne obraćajući pažnju na težak život ucveljene majke, ova namučena žena jedva sastavlja kraj sa krajem, tražeći  utehu u jedinoj želji za životom, zbog male Jane.

Ukoliko želite da pomognete Zorici Krsmanović, to možete učiniti uplatama na broj računa.

Zorica Krsmanović

Žiro-račun 160-5100102280779-81, Banka Inteza

Podeli