Društvo

Bilbordi sa slikama đaka generacije u Novom Pazaru

Bilbordi sa slikama, imenima i prezimenima 22 učenika generacije novopazarskih osnovnih i srednjih škola postavljeni su na keju u blizini Rekreacionog centra. Gradska uprava Novog Pazara tim gestom odala je još jednom zahvalnost najboljim učenicima za rezultate koje su ostvarili tokom školovanja.

 

Ajla, Jovana, Marko i Emir učenici su generacije koji su sa još osamnaest svojih drugara i drugarica dobili bilbord u čast rezultata  i vrednom radu koje su postigli tokom školovanja. Svi oni pored odličnog uspeha u školi, ostvarili su zavidne rezultate i van školskih aktivnosti,  nosioci su brojnih priznanja sa regionalnih i republičkih takmičenja.

-Između ostalog i bilbordi su znak zahvalnosti grada Novog Pazara đacima generacije za sve što su učinili najpre za sebe, svoje roditelje ali i za naš grad. Bilbordi će postati tradicija kako bi i ostalim učenicima dali podstrek da i oni budu najbolji među svojim vršnjacima, i da postanu učenici generacije, rekla je članica kabineta gradonačelnika Novog Pazara Ajša Škrijelj.

 Podsetimo, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac ugostio je nedavno najbolje učenike novopazarskih osnovnih i srednjih škola. Kao nagradu za trud i rad  koji su uložili tokom školovanja, đaci generacije dobili su knjige i novčane nagrade.

A. N.

Podeli