Sport

Marić: Rano za procenu igrača na probi

Kombinovana ekipa Novog Pazara, u kojoj je nastupilo i nekoliko fudbalera koji pokušavaju da se nametnu treneru Zoranu Mariću, savladala je Jošanicu sa 4:2 u trening utakmici igranoj na Gradskom stadionu.

“Daleko smo od okosnice tima, ali mogli smo da na delu vidimo veliki broj igrača. Mislim da će utakmice protiv niškog Radničkog i Bačke biti realniji pokazatelj kvaliteta našeg dosadašnjeg rada. Što se igrača na probi tiče, rano je baviti se procenama”, rekao je Marić.       

Novopazarci su krajem ove sedmice ostali i bez veznog fudbalera Nemanje Vidića, koji je pronašao angažman u inostranstvu.

“Vidić je najavio da bi tako nešto moglo da se dogodi. Sigurno je da će nam nedostajati, ali pokušaćemo da njegov odlazak nadomestimo na najbezbolniji način”, kazao je Marić.

S druge strane, Jošanica se ovdašnjem superligašu suprotstavila dan pre zvaničnog početka priprema za sezonu u Srpskoj ligi Zapad.

“Treniraćemo u Novom Pazaru, a bilo bi poželjno da makar sedam dana provedemo na nekoj od okolnih planina. Što se ekipe tiče, zadržaćemo okosnicu i pokušati da dovedemo još četiri pojačanja”, najavio je trener Jošanice Elvir Muratović.

M. Minić            

Podeli