Sport

Ramazanski turnir u malom fudbalu, drugi dan

Druge večeri 26. Ramazanskog turnira u malom fudbalu odigrano je pet utakmica, a u najinteresantnijem duelu ekipa Građevinskog preduzeća Đondić (GP Đondić) je posle preokreta slavila protiv Đurumlija sa 3:1.

U meču B grupe seniorskog programa, Đurumlije su stigle do prednosti u poslednjim momentima prvog poluvremena pogotkom Vahida Ugljanina, a rezultat je izjednačen u 12. minutu autogolom Denisa Camića.

Pobedu GP Đondić obezbedili su Hamza Ikić u 19. i Elvedin Škrijelj u poslednjem 20. minutu.

U ostalim utakmicama, poletarci Pazar juniorsa 8 su u okviru B grupe pobedili ND 2011 rezultatom 2:0, Nacional Stovarište MIS je u D grupi cicibana bilo bolje od Asa 05 sa 5:0, a u tom uzrastu nije odigrana utakmica C grupe između Sport kluba 99A 2005 i Hamamaca.

Trijumf petlića Nacional ALK u B grupi nad Sport klubom 99 od 3:0 obeležio je trostruki strelac Belmin Ramdedović, dok su u susretu B grupe pioniri tima Nacional Stovarište Bihorac savladali ND 2011 sa 4:2.

Treće takmičarsko veče, u sredu od 21.30, otvoriće poletarci Sport kluba 99A i Asa 08 (grupa A), a zatim će u konkurenciji cicibana igrati Pazar juniors Amar i Amer – Nacional 05 (grupa E), odnosno As Auto centar Pašović – Vlada Dimitrijević (grupa A).

Market Dženita Duga Poljana i Novi Pazar 4 odmeriće snage kod petlića (grupa A), u kategoriji pionira sastaće se OFK Delimeđe i Novi Pazar Šljunkara Cako (grupa A), a program će zatvoriti seniorski okršaj ekipa Denis Star i Ikan Kompani (grupa A).
       
M. Minić                  

Podeli