Sport

Pazarci drugi na PS u lou-kiku

Trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Husein Dupljak rekao je da su na Prvenstvu Srbije za seniore A klase i kadete u tom gradu viđene odlične borbe u disciplini lou-kik.

    

“U ringu su se pojavili mnogi reprezentativci, a jedino je poseta na tribinama bila nešto slabija. Šteta, momci i devojke su prikazali vrhunsko umeće”, ocenio je Dupljak.

Najviše uspeha na državnom prvenstvu imali su članovi Kik boks kluba Niš, ispred domaćeg Novog Pazara i trećeplasiranog Kik boks kluba Crvena zvezda Delije.

“Zadovoljan sam ukupnim nastupom mojih boraca, dva boda su nas delila od prvog mesta”, kazao je Dupljak.

Od novopazarskih boraca, zlatne medalje osvojili su seniorke Mirela Barudžić (do 48 kilograma) i Saida Bukvić (do 52 kg), senior Sedad Bukvić (do 60 kg) i kadet Amil Batkić (do 54 kg).

Srebro je pripalo kadetkinji Bineli Tutić (do 55 kg) i kadetu Amaru Fetahoviću (do 67 kg), a bronze senioru Rijadu Hodžiću (preko 91 kg), kadetima Arminu Bilaloviću (do 42 kg), Zijadu Dautoviću (do 51 kg), Demiru Cami, Ervinu Daciću (oba do 54 kg) i kadetkinji Silmi Dacić (do 60 kg).        

Za najboljeg seniora na ovom takmičenju proglašen je Nišlija Novak Radulović, šampion u kategoriji do 71 kilograma, dok je Pazarac Batkić bio bez premca u uzrastu kadeta.

Generalni pokrovitelj ove sportske manifestacije bio je Grad Novi Pazar.

M. Minić

Podeli