Vesti

SNS počeo predizbornu kampanju u Priboju

Tribinom koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) Priboj, otpočela je i zvanično  predizborna kampanja liste „ Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje„ u ovoj sandžačkoj opštini.

Na tribini su predstaviljeni rezultati rada u prethodnom mandatu, kao i zacrtani ciljevi i zadaci koalicije i Vlade Srbije u predstojećim aktivnostima, koji će imati presudan uticaj na ekonomski oporavak Priboja. Gost tribine je bio potpredsednik SNS-a i ministar u Vladi Srbije Nikola Selaković.

U prepunoj sali Doma kulture, tribina SNS-a i njihovih koalicionih partnera u Priboju, Nove Srbije, Partije ujedinjenih penzionera, Srpskog pokreta obnove, Pokreta Socijalista i Jedinstvene Srbije, označila je početak predizborne kampanje i predstavljanje kandita liste broj 1 za lokalni parlament.

Poseban značaj je dat republičkoj listi SNS-a na kojoj se u sigurnom prolaznom delu, nalaze čak dvoje kandidata iz Priboja, dosadašnja poslanica Milanka Vukojilčić i Krsto Janjušević.

Prema rečima Selakovića, to predstavlja izraz posebnog  poverenja i podrške vrha SNS-a Priboju, istakavši  da većina opština, pa čak ni pojedini gradovi, nisu dobili takve pozicije.

Potpredsednik SNS-a govorio je i o posebnoj brizi i značaju koju Priboju pridaju SNS i vlada kojom rukovode.

Centralni deo skupa obeležila je multimedijalna prezentacija postignutih rezultata u proteklom mandatu u Priboju, uz isticanje značaja otvaranja slobodne zone kao poticaja za investicije i razvoj. U najavama zacrtanih planova i zadataka na kojima se uveliko radi, predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, ekskluzivno je na tribini informisao javnost o postignutom dogovoru o vraćanju odeljenja fizijatrije u RH centar u Pribojskoj Banji.

Rvović i njegov pomoćnik i kandidat za poslanika Janjušević izrazili su posebnu zahvalnost Sandžačkoj demokratskoj partiji u Priboju, kao pouzdanom partneru u sadašnjoj vlasti. Oni su najavili da će upravo ta koalicija činiti okosnicu i buduće vlastu u Priboju, koja će uz svesrdnu pomoć premijera Aleksandra Vučića i ministara Selakovića i Rasima Ljajića, zajednički doneti prosperitet građanima Priboja.

Irma Poturović

Podeli