Vesti

Ljajić: Glasom za SDP glasate za budućnost

Pred više hiljada građana, koji su prisustvovali predizbornom skupu u Požegi, lider koalicije Za evropski Novi Pazar  Rasim Ljajić kazao je da će ta koalicija osvojiti 50% glasova jer je, kako je istakao Ljajić, svojim radom i zalaganjem od Novog Pazara napravila grad sa kojim žele drugi da se porede. Govoreći o SDP-u kao najznačajnijem partner SNS-a Ljajić je naglasio da je posebno važno glasati za tu koaliciju i na republičkom i na lokalnom nivou, jer je ona objašnjava Ljajić,  brana šovinizmu, ekstremizmu i radikalizmu.

 

Jedan od osnivača SDP-a Iso Dolovac obraćajući se velikom broju okupljenih u Požegi kazao je da  su Novi Pazar i Prijepolje u kojima je Sandžačka demokratska partija u vlasti doživeli preporod za razliku od Tutina i Sjenice koje, kako je kazao, grcaju u problemima zbog nerada i lošeg rukovodstva.

Član GrO SDP-a Ramiz Župić kazao je da su meštani Požege odavno prepoznali ideju  i ispravnost politike koju vode Rasim Ljajić i SDP, zahvaljujući kojima je u Požegi urađena putna infratsruktura, rasveta, telefonizacija.

Meštanin Požege Meho Ugljanin je govoreći o SDP-u kazao da je ta stranka mnogo učinila za Novi Pazar i njegove građane, te da je osim toga radila na mnogo važnijem poslu-  pomirenju zavađenog naroda.

Sa skupa je na kraju poručeno da nema mesta pesimizmu, da građani Novog Pazara i njegova omladina zaslužuju svetlu budućnost, da Novi Pazar ali i sve opštine Sandžaka treba da se razvijaju koristeći sopstvene potencijale a to se može postići radom i zalaganjem u parlamentu i Vladi.

 

Senada Kalić

 

Podeli