Društvo

Sajam automobila u Beogradu

U Beogradu sutra počinje Sajam automobila pod nazivom “DDOR BG Car Show” kao i Međunarodni sajam motocikala “ Motopassion”. Očekuju se  brojni noviteti u obe kategorije, kao i rekordan broj  posetilaca od preko 140 hiljada.

 

Sutra počinje najveća regionalna sajamska priredba kada je autoindustrija u pitanju. I ove godine pod krovom Beogradskog sajma naćiće se svi poznati brendovi iz ove oblasti sa brojnim premijerama. Publika će moći da vidi novi Mercedes E klase, Renault Megane, Renault Talisman, Ford Mustang, Opel Astru, Audi Q7 i A4, BMW X1, Mazdu MX-5, FIAT Tipo, novu Toyotu Prius, a očekuje se i prisustvo superluksuzne marke Bentley.

Običnom posetiocu sajma, i eventualnom  kupcu, najvažniji su sajamski popusti i prodavci koji su spremni da maksimalno izađu u susret njihovim željama. Učinak sajma traje i nekoliko meseci iza njegovog održavanja.

Uporedo sa Sajmom automobila održava se i Međunarodni sajam motocikala. Kapije sajma biće otvorene svakog dana od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

(D.J.)

Podeli