Vesti

Ljajić u Belim Vodama poručio: Nikada jasnije za koga glasati

Lider SDP-a Rasim Ljajić razgovarao je sa mještanima Belih Voda i okolnih mjesta i pozvao ih da ovog puta kao nikada do sada podrže tu političku partiju na predstojećim izborima. Ljajić je poručio da izbor nikada nije bio lakši. Sa jedne strane je SDP koja radi i gradi za dobro svih građana a sa druge strane je opcija onih koji su bili na vlasti a nisu ostavili ništa iza sebe, te dijele i svađaju narod i pričaju prazne priče, rekao je Ljajić.

 

U Bijelim Vodama razgovor sa liderom SDP Rasimom Ljajićem iščekivalo je iz te mjesne zajednice, te okolnih sela više stotina građana.

Prostorije su bile male da prime sve one koji podržavaju politiku SDP-a i koji su zadovoljni njihihovim zalaganjem u proteklom periodu, te su mnogi ostali vani i poslušali obraćanje Ljajića.

Član izbornog štaba SDP Hajrudin Hajrović obraćajući se prisutnima kazao je da ta politička partija sve vrijeme radi za narod, sa željom za još veći napredak i prosperitet a da su interesi naroda iznad politike, što je kaže potvrđeno u proteklih sedam godina.

Lider SDP-a Rasim Ljajić najprije je od prisutnih na skupu u Bijelim Vodama želeo da čuje šta je to što muči čovjeka na selu, a što je uz napore moguće riješiti. Bez ikakvih nerealnih obećanja Ljajić je naglasio da dosadašnju politiku SDP treba podržati i zajedničkim snagama boriti se kako bi se dovršilo započeto, i ostvario još veći prosperitet i napredak u svim mjestima gdje narod prepozna SDP kao istinskog partnera za boljitak i napredak. Izbor je lak rekao je Ljajić. Sa jedne strane je SDP koja radi i gradi za dobro svih građana a sa druge strane je opcija onih koji su bili na vlasti a nisu ostavili ništa iza sebe, te dijele i svađaju narod i pričaju prazne priče.

Na kraju Ljajić je naglasio da je najbitnije izaći na izbore, i ne ostati u kući. Svaki glas je značajan jer će to za SDP značiti potvrdu ispravnosti politike, te biti dodatni motiv i obaveza da se kao i do sada sagledaju problem, odaberu najsposobniji ljudi te uz velike napore oni i riješe.

A.N.

Podeli