Sport

Pazarci završili pripreme u Ulcinju, sledi Beli kros

Članovi Atletskog kluba Novi Pazar završili su danas pripreme u Ulcinju, a sportski direktor tog kolektiva Edin Zuković rekao je da su trenutno u prvom planu takmičenja koja ih očekuju u februaru i prvoj polovini marta.

        

“U našoj staroj bazi osećali smo se kao domaćini, sa dobrim uslovima za trening na tri, četiri lokacije. Najbitnije je da je na okupu bila cela ekipa, koju predvodi trener Rifat Ziljkić”, kazao je Zuković.

Novopazarci će već u nedelju, 14. februara, učestvovati na 49. Međunarodnom Belom krosu u Beogradu, na kojem je Amela Terzić ostvarila šest uzastopnih trijumfa u konkurenciji seniorki.  

“Uveliko razmišljamo o takmičenjima koja nas očekuju. Po oceni trenerskog tima, u kojem je i Ermin Ziljkić, atletičari su se dobro spremili. Posle Belog krosa slede novi izazovi, tu su i takmičenja u dvorani”, najavio je Zuković.   

Do kraja meseca, pazarski atletičari će 21. februara nastupiti u Beogradu na Prvenstvu Srbije u dvorani, državno prvenstvo u krosu na programu je 27. februara u Šapcu, a istog dana održaće se i dvoranska Balkanijada u Istanbulu.

M. Minić  

Podeli