Vesti

Bačevac: Uložili smo mnogo za sport u Novom Pazaru

Govoreći o usvajanju novog zakona o sportu narodni poslanik sdp-a dr Muamer Bačevac u Skupštini Srbije rekao da je vlast u Novom Pazaru predvođena tom strankom uložila u sport i sportsku infratsrukturu više nego i jedna pre.

 

Bačevac je kazao da sportisti Novog Pazara I Sandžaka zaslužuju da rade I treniraju u najboljim uslovima na čemu će se, ističe, insitirati I ubuduće.

Na jucerasnjem zasedanju republickog parlamenta u okviru rasprave o Predlogu zakona o sportu, narodni poslanik SDP-a, dr Muamer Bacevac u svom obraćanju sumirao je sve što je vlast čija je okosnica SDP uradila u Novom Pazaru.

On je poseban akcenat stavio na obogaćenu sportsku infartsrukturu i to, kako je istakao, uglavnom uz finansisku pomoc brojnih prijatelja grada ali i drzave.

Nasuprot Novom Pazaru, stanje sportske infrastrukture u Tutinu je katastrofalno sto je posledica nedomacinskog upravljanja opštinom, jednog nesposobnog i kontraverznog rukovodstva, izriči je Bačevac.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić pohvalio je konstruktivni pristup i sugestije poslanika SDP i najavio da ce vlada  prihvatiti svih sest amandmana koje je ova poslanicka grupa podnela.

Senada Kalić

Podeli