Vesti

Ljajić među najkomunikativnijim funkcionerima

Potpredsjednik Vlade Srbije, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, zajedno sa premijerom Aleksandrom Vučićem i ministarkom Zoranom Mihajlović najkomunikativniji je funkcioner tokom prošle godine, navodi PR agencija “Pragma”, a prenose mediji. “Pragma” navodi da je Ljajić svake godine u samom vrhu po mišljenju ispitanika i rezultatima istraživanja.

 

Istraživanje, koje je 15. godinu za redom, tokom decembra 2015. i januara ove godine sprovela “Pragma”, među najkomunikativnije funkcionere svrstalo je Rasima Ljajića, Aleksandra Vučića i Zoranu Mihajlović. Slijedi, prema istraživanju, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

U istraživanju novinarski žiri je i ovog puta, kao i svih prethodnih godina, u sam vrh političkih i državnih funkcionara koji imaju najbolje odnose s medijima svrstao i potpredsjednika Vlade i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića.

U tradicionalnom istraživanju “Novinar – Vaš prijatelj” koje, krajem svake godine, sprovodi PR agencija “Pragma”, ispitanici analiziraju kvalitet odnosa s medijima organizacija i javnih ličnosti u više kategorija – državne institucije, političke organizacije, privredne i neprivredne organizacije, političke i ostale javne ličnosti. Biraju se i organizacije koje imaju najbolje kanale i sredstva komunikacije s novinarima.

A. N.

Podeli