Vesti

Aktivisti SDA masovno napuštaju tu partiju i skidaju stranačka obeležja!

Nakon održanog mitinga Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA) prošle nedelje u Novom Pazaru na kojem su se pojavili predstavnici stranke BDZS Muamera Zukorlića, aktivisti SDA odani Islamskoj Zajednici Srbije Adema Zilkića negoduju i napuštaju ovu stranku zbog kako kažu Ugljaninovog šurovanja sa Muamerom Zukorlićem.

 

Mi smo razgovarali sa njima ali oni odbijaju da javno govore, jer kako kažu, izloženi su pritisku ljudi bliskih Sulejmanu Ugljaninu.

Da je atmosfera uzavrela među nekadašnjim tvrdim aktivistima pokazuju i primeri napuštanja ove stranke te skidanje velikog panoa sa natpisom SDA, sa jedne zgrade u centru Novog Pazara koji je stajao tu više od 8 godina, a uklonjen je odmah nakon održavanja mitinga na kome su pravdu za Sandžak tražili nekada ljuti protivnici i suparnici kojima nisu bile strane tuče i žestoki obračuni što je nanelo veliki štetu građanima ovog regiona.

Dobro obavešten izvor iz SDA nam je rekao da je situacija partiji uzavrela, te da Zilkić koji je najprije pristao a onda odbio da govori za nasu televiziju kontroliše veliki deo funkcionera i aktivista koji svoje nazodovoljstvo iskazuju i na takav način da skidaju bilborde SDA sa svojih lokala.

J. Beloica

Podeli