Traje gra─Ĺevinska sezona

Najuspe┼ínija gra─Ĺevinska sezona u Novom Pazaru dobila je i svoj produ┼żetak. Povoljna vremenska situacija pogoduje radovima pa je ovih dana veoma ┼żivo na svim gradili┼ítima. Radove u Selakovcu i na Dojevi─çu danas su obi┼íli predstavnici Gradske uprave.

 

Radovi se u ovom trenutku izvode u 12 ulica gde je u toku izgradnja ki┼íne i fekalne kanalizacije i asfaltiranje. U Selakovcu , nekada divljem naselju sa brojnim septi─Źkim jamama, u nekoliko ulica gradi se ki┼ína i fekalna kanalizacija. Predstavnici Gradske uprave danas su obi┼íli radove u ulicama 421 i 422.

Na Dojevi─çu je skoro sve spremno za otvaranje dva velelepna objekta – osnovne ┼íkole i de─Źjeg obdani┼íta. U toku su zavr┼íni radovi na ure─Ĺenju okoline ovih zdanja.

Ho─çe li gra─Ĺevinska sezona ove godine biti zavr┼íena 31.decembra ili ranije zavisi samo od vremenske situacije. Gradske vlasti nameravaju da nastave radove i u idu─çoj godini onako kako su zaklju─Źeni ugovori sa izvo─Ĺa─Źima i kako je dato obe─çanje gra─Ĺanima.(D.J.)

Podeli