Vesti

Omladina SDP-a snaga Novog Pazara

Potpredsjednik Vlade rekao je da je pobjedila politika srednjeg puta, politika pristojnosti, umjerenosti i multikulturalnosti i da je stranka od samog osnivanja osuđivala politiku ekstremizma, mržnje i lažnih obećanja.

 

Članovi Foruma mladih Sandžačke demokratske partije oranizovali su skup na kom su predstavili svoje organizacione i liderske potencijale i sa potpredsednikom Vlade i osnivačem SDP-a Rasimom Ljajićem razgovarali o budućnosti stranke, ulozi koju ima omladina i idejama razvoja grada.

Mladi su premijerno prikazali i spot koji ističe ključne projekte aktuelne gradske vlast u Novom Pazaru.

OMLADİNA NP

Osim predstavnika gradskog odbora SDP-a, skupu u novopazarskoj Koncertnoj dvorani prisustvovalo je preko 1100 omladinaca, koji su imali priliku da direktno postavljaju pitanja potpredsedniku Vlade i osnivaču SDP-a Rasim Ljajiću.

Skup je počeo promotivnim spotom koji prikazuje realizaciju bitnih projekata a prikazuje i entuzijazam mladih da doprinosu razvoju mjesta u kom žive.

sdp omladina np1

Predsjednik foruma mladih, Vahidin Melajac, istakao je na početku da spotovi pokazuju i vizija grada u kom treba da žive mladi i koji je prilagođen njima. “Glava ideja spotova je da grad Novi Pazar postaje grad po meri mladih ljudi, grad u kome ćemo ostati, grad u kome ćemo osnivati naše porodice, “ rekao je Melajac.

Skupu se obratio i predsednik Gradskog odbora SDP-a Novi Pazar, Husein Memić, istakavši da je skup organizovan, bez brošura, plakata i posebne promocije, a da je mlade privukla jedino ideja koju nudi SDP i njen lider, ali i sve ono što je urađeno za grad.

sdp omladina np2

Osnivač Sandžačke demokratske partije, Rasim Ljajić, bio je prijatno iznenađen odzivom mladih u Koncertnoj dvorani istakavši da SDP-u, sada nisu potreni nikakvi izbori ili glasanje da bi se vidjela snaga koju mladi predstavljaju. “Pobedila je snaga te pristojnosti, normalnosti, multietničkog Pazara, grada koji se ne svađa, Pazara koji treba da šalje sliku najbolju odavde, Pazara koji hoće da se takmiči sa drugima. Mi verujemo das mo najbolji u svemu I to treba da pokažemo. Današnja puna sala je dokaz da mi zelimo da odaberemo najbolje, I ovo je stvarno najbolje što Pazar ima”, rekao je Ljajić. On je izrazio uvjerenje da će mladi preuzeti odgovornost nakon sledećih izbora i da oni jesu nešto najbolje što Novi Pazar ima.

Potpredsjednik Vlade rekao je da je pobjedila politika srednjeg puta, politika pristojnosti, umjerenosti i multikulturalnosti i da je stranka od samog osnivanja osuđivala politiku ekstremizma, mržnje i lažnih obećanja.

U okviru radnog dijela sastanka mladi su postavljali pitanja osnivaču SDP-a Rasima Ljajića, o planovima za budućnost, orijentaciji stranke, zapošljavanju, investicijama ali i o svim detaljima kad je u pitanju sam razvoj grada. Tokom večeri je više puta istaknuto da su vrata SDP- a otvorena za sve poštene, radne i vrijedne mlade ljude

Ekskluzivno za portal ibalkan.net iz Novog Pazara:  Senko Župljanin

SDP İ OMLADİNA NP

http://ibalkan.net/

Podeli