Društvo

Bez vode stanari centralnih gradskih ulica

Stanari prijepoljskih ulica Hamida Hašimbegovića i Vojka Kuburovića ostali su bez napajanja vodom usled pucanja cevi na gradskom vodovodu. Radnici JKP „Lim“ blagovremeno su izašli na teren i otklonili kvara, ali ono što predstavlja problem jeste izgradnja stambenih objekata na vodovodnoj instalaciji.

 

U najužem gradskom jezgru došlo je do pucanja cevi, što je oko osam domaćinstava dve ulice u naselju Vakuf ostavilo bez vode. Prema rečima glavnog inženjera vodovoda JKP „Lim“ Jasne Delendžić, radnicima ovog preduzeća prilikom otklanjanja kvara problem su pravili objekti koji su izgrađeni na samom vodovodu.

„Jedino sa timskim radom celokupne službe vodovoda brzo smo došli do rešenja i radovi se izvode sihronizovano i kvalitetno na teret komunalnog preduzeća, bez ikakvog učešća građana“, kazala je Jasna Delendžić.

Iako u teškim uslovima radnici JKP „Lim“ uspeli su da otklone kvar za manje od 24h i da stanarima ulica Hamida Hašimbegovića i Vojka Kuburovića omoguće uredno snabdevanje gradskom vodom.

Belida Oković

Podeli