Sport

Letnja liga oživela Brodarevo

U Brodarevu se tradicionalna održava sportska manifestacija „Letnja liga u malom fudbalu Brodarevo 2015“. Ovo je jedanaesta godina kako Letnja liga u Brodarevu okuplja veliki broj sportista i više hiljada gledalaca iz Prijepolja i okoline.

 

Tradicionalno utakmice Letnje lige u Brodarevu tokom petnaestodnevnog trajanja prati više hiljada gledalaca, što je najmasovnije okupljanje tokom cele godine u toj mesnoj zajednici. Na Sportskim terenima „Jalija“ Letnju ligu posećuju gledaoci različite starosne dobi, i svi na ovoj sportskoj manifestaciji, pronađu za sebe nešto zanimljivo.

Turnir se organizuje pod pokroviteljstvom opštine Prijepolje, Mesne zajednice Brodarevo, Sportskog Saveza, fudbalskog kluba „Jasen“ i brojnih sponzora koji podržavaju ovu sportsku manifestaciju. Do kraja takmičenja ostalo je da se odigraju polufinalne utakmice kao i samo finale, organizatori su zadovoljni dosadašnjim tokom takmičenja, kao i odzivom publike.

Kako bi manifestacija „Letnja lige Brodarevo 2015“ bila upotpunjena u okviru nje održani su i skokovi u reku Lim na omiljenom brodarevskom kupalištu, koji su takođe okupili veliki broj učesnika i posmatrača.

(Belida Šehović)

Podeli