Vesti

SDP organizovala iftar u Prijepolju

Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije (SDP) u Prijepolju organizaovao je iftar za svoje članove i simpatizere. Predsednik opštinskog odbora te stranke Esad Hodžić istakao je zahvalnost i zadovoljstvo zbog odziva velikog broja aktivista političke partije koju predvodi.

 

Posle Novog Pazara i Sjenice, iftar za članove i simpatizere SDP-a organizovan je i u Prijepolju. U prelepom ambijentu restorana „Kanjon“ u Mileševu uživalo je blizu 200 članova i simpatizera SDP-a. Ovo je prvi put da opštinski odbor te stranke u Prijepolju organizuje ovako veliki iftar.

Obraćajući se gostima predsednik OO SDP u Prijepolju Esad Hodžić je istakao zadovoljstvo zbog prisustva velikog broja članova i simpatizera ove stranke, kao i gosti iz Beograda i Novog Pazara.

Oduševljenje ovim okupljanjem nisu krili ni članovi opštinskog odbora SDP-a u Prijepolju, koji su se rado odazvali i prisustvovali ovom iftaru.

Pored članova i simpatizera SDP iftaru u Prijepolju prisustvovao je i osnivač te stranke, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, kao i predsednik izvršnog odbora SDPS Branko Glogić i brojni gosti iz Novog Pazara.

(Belida Šehović)

Podeli