Vesti

Izborna skupština GrO SNS Novi Pazar

U Novom Pazaru je održana Izborna skupština Gradskog odbora Srpske napredne stranke na kojoj je za predsednika izabran dosadašnji vršilac dužnosti predsednika GrO SNS za Novi Pazar, narodni poslanik, Nikola Jolović.

”Čast je biti deo tima koji je potpuno promenio političku scenu u Republici Srbiji – rekao je otvarajući sednicu Izborne skupštine Gradskog odbora SNS za Novi Pazar, Nikola Jolović. U izveštaju o dosadašnjem radu Jolović je istakao da je Gradski odbor SNS u Novom Pazaru, ”od grupe entuzijasta koji čvrsto veruju u mogućnost korenitih promena, posle pobedničkih izbora 2012.godine prerastao u značajan faktor u lokalnoj vlasti, koji – kako je kazao Jolović – učestvuje u kreiranju bolje sadašnjosti i stvaranju preduslova za predvidljivu i sigurnu budućnost.”

Osim delegata novopazarskog Gradskog odbora SNS, sednici su prisustvovali i visoki funkcioneri te stranke iz različitih gradskih odbora u Srbiji.

Narodni poslanik SNS u Skupštini Srbije, Nikola Jolović, dosadašnji vršilac dužnosti predsednika Gro za Novi Pazar, na ovoj sednici izabran je za predsednika, jednoglasnom odlukom delegata svih deset mesnih odbora, koji čine Skupštinu Gro SNS u Novom Pazaru.

S.Lj.

Podeli