Društvo

Radovi na atletskom stadionu u punom jeku

Na budućem  atletskom stadionu trenutno se izvode radovi na iskopu, koji će trajati 55 dana. Sa izgradnjom tog objekta, Novi Pazar će dobiti, jedinstveni  sportski objekat u Srbiji. Atletski stadion  doprineće i razvoju   čitavog naselja Hadžet.

Atletski stadion u novopazarskom naselju Hadžet je trenutno najveće gradilište u Srbiji.  Atletičari Novog Pazara, koji osvajaju brojne medalje  na takmičenjima, će već krajem godine dobiti normalne uslove za trening. Predstavnici lokalne vlasti su obišli gradilište na kojem radi nekoliko mašina, a izvođači  radova “Putevi Zlatar” iskop, koji je i najveći posao trebalo bi da završe  za  55 dana. Radovi se odvijaju planiranom dinamikom.

Budući atletski stadion zadovoljavaće sve uslove za takmičenje seniora na nivou Balkana. Ovde će postojati uslovi i za evropska  juniorska takmičenja

Izvođači su do sada uradili veći deo posla na iskopu.

Podsećamo, novopazarski atletičari na raznim  evropskim  i svetskim takmičenjima postižu vrhunske rezultate. Izgradnjom  ovog  sportskog objekta  Novi Pazar  se na neki način odužuje njima,  ali  i ulaže u nove generacije  velikog broja  sportista.

Podeli