Sport

Kosanović: Fudbaleri će dati maksimum protiv Vojvodine

Fudbaleri Novog Pazara na Gradskom stadionu u subotu od 16 časova dočekuju novosadsku Vojvodinu u derbiju 23. kola Superlige Srbije. Nakon tri utakmice bez publike Novi Pazar će sutra imati podršku na svom terenu. Trener plavih Milorad Kosanović pred sutrašnji meč očekuje da će njegov tim odigrati utakmicu uz maksimalan napor.

Već sada izvjesno je da će zbog rezultata fudbalera Novog Pazara i isteka kazne igranja utakmica bez publike, tribine Gradskog stadiona biti krcate.

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da će od svojih igrača tražiti da igraju maksimalno požrtvovano.

“Završavamo niz od šest zanimljivih i ozbiljnih utakmica, očekujem da se desi isto što i na poslednje četiri. Samo koncentrisanom igrom, uz maksimalan napor, možemo do pozitivnog rezultata, koji će pokušati da izbori i protivnik”, rekao je Kosanović novinarima na Gradskom stadionu.

On od navijača očekuje da će bodriti plave fer i pošteno, i da će oni sa tribina dati dodatni podstrek fudbalerima Novog Pazara kao i mnogo puta do sada.

Iako su ostali bez okosnice tima Vojvodina nije slaba ekipa smatra Kosanović, naglašava da u Pazar dolaze da ostvare povoljan rezultat.

Trener Pazaraca za sastav najboljeg tima moći će da računa na sve fudbalere. Utakmica između Novog Pazara i Vojvodine igraće se u subotu od 16 časova na Gradskom stadionu.

Vojvodina je četvrta na tabeli sa 37 bodova, dok je Novi Pazar, koji je pobedio na poslednje četiri utakmice u elitnom takmičenju, na petom mjestu sa 36 bodova.

Kako je rečeno u novopazarskom superligašu, utakmici će prisustvovati i oko 100 navijača Vojvodine koji će u Pazar doputovati u organizaciji kluba iz Novog Sada. Za njih će biti pripremljena montažna južna tribina.

Iz ovdašnjeg superligaša apeluju na navijače da bodre plave u skladu sa propisima. Podsjećaju da je kamerama pokriven svaki dio stadiona i da se neće tolerisati nesportsko ponašanje na tribinama.

A. Nićiforović

Podeli