Društvo

Veliko interesovanje za tag-uređaje

Od pre desetak dana Regionalna poslovna jedinica AMSS u Novom Pazaru vrši  prodaju tag-uređaja i dopuna za elektronsku naplatu putarine. Uređaj ukida zadržavanje na naplatnim rampama na auto-putu i pogodan je za sve koji često putuju. Kako je ova novina prihvaćena kod vozača.

Regionalna poslovna jedinica AMSS u Novom Pazaru jedno je od  osam prodajnih mesta za tag-uređaje i doplatu za elektronsku naplatu putarine. Vozači iz Novog Pazara, ali i susednih gradova, prihvatili su ovu novinu već od prvog dana.

Najveće interesovanje je kod onih koji najviše putuju i prevozničkih firmi. Pored sklapanja ugovora i kupovine samog uređaja zanimljivo je i kolike su uplate dopuna.

Iskustvo radnika na naplati je da vozači uplaćuju manje sume za pojedinačna putovanja , ali najviše je onih preko 100.000 dinara koji povlače i najviši popust.

Popusti se kreću od četiri do deset odsto pa oni koji kupuju dopune vode računa i o tome. Prevoznici su ti koji uglavnom uplaćuju iznose koji im donose i najveću uštedu.

(D.J.)

Podeli