Vesti

Mladi SDP biraju svoje predstavnike

Mladi Sandžačke demokratske partije iz čitavog Sandžaka u nedelju će u birati  svoje predstavnike na kongresu koji će biti održan u sjeničkom hotelu Borovi, nakon čega će biti održan koncert Dženana Lončarevića.

Kongres je bio tema sasatanka održanog u Sjenici kome je prisustvovalo rukovodstvo SDP-a iz Novog Pazara i Foruma mladih.

U susret Kongresu mladih Sandžačke demokratske partije koji će u nedelju 8. marta biti održan u Sjenici u odboru SDP-a za tu sandžačku opštinu održan je još jedan sastanak na kome su definisani zadaci i ciljevi kongresa.

Sastanku su prisustvovali mladi iz te sandžačke opštine, predstavnici Foruma maldih SDP- a i gradskog odbora te sranke iz Novog Pazara.

Prema rečima  aktuelnog predsednika Foruma mladih SDP-a Džemaludina Paučinca u nedelju će mladi, u skladu sa statutom Foruma mladih Sandžačke demokratske partije, birati  svoje predstavnike na nivou celog Sandžaka

Podsetimo, Kongres Foruma mladih Sandžačke demokratske partije biće održan u nedelju, 8. marta u sjeničkom hotelu Borovi,  sa početkom u  18 časova. Nakon kongresa biće održan koncerta u 19:30 biće održan koncert  Dženana Lončarevića.

Za ovaj događaja kako su ranije najavili organizatori obezbeđen je prevoz iz svih sandžačkih gradova.

 

Senada Kalić

Podeli